Skip to content


Den falt 3,9 prosent i fjor, etter en nedgang på 10 prosent

Sri Lanka rupi kanter ned på importør dollar etterspørsel

Colombo, 15. februar (Reuters) Den srilankanske rupien endte svakere på onsdag, skadet av importørens dollar etterspørsel, canada goose trillium selv om fortsatt avskrivninger fortsatte å veie, sa forhandlere.

Markedet har medført en gradvis avskrivningsrisiko for rupi og forventer en 4 5 prosent fall i valutaen i år, sa de.

Finansminister Ravi Karunanayake sa canada goose dame etter markedstimene på tirsdag at det var viktigere å beskytte en skjøre rupee enn å kontrollere renten, da den lokale valutaen hadde en tendens til ikke å komme seg etter avskrivning.

Rupee fremover var aktiv, med to uker fremover som slutter på 151,25 / canada goose 30 per dollar, svakere fra tirsdag nær 151,15 canada goose herre / 25.

rupee er under canada goose jakke dame press på canada goose victoria canada-goose-jakker parka importørens canada goose norge etterspørsel, og vi vil se gradvis avskrivninger over perioden, sa en valutahandel, canada goose jakke herre og ba om ikke å bli navngitt.

Sentralbanksguvernør, Indrajit Coomaraswamy, sa i forrige uke at banken ikke planla å plutselig slutte å støtte rupien.

Apexbanken har gitt valutaen til canada goose outlet å gradvis avskrive siden midten av desember, og reviderte spotreferansen sin flere ganger. Det har sagt at forsvare valutaen med valutareserver ikke fornuftig

Rupien har svekket 0,47 prosent hittil i år, under press på grunn av økende import og canada goose salg netto salg av statspapirer av canada goose jakke utenlandske investorer. Den falt 3,9 prosent i fjor, etter en nedgang på 10 prosent canada goose jakker dame i 2015.

Sentralbanken holdt canada goose victoria sine nøkkelrenter stabile i forrige uke for en sjette rettmåned, men flagget mulige tiltak i de kommende månedene, med et tegn på at ytterligere tilspenning kan være på kortene for å temperere inflasjonstrykk og sikre en skjøre rupee.

Utenlandske investorer netto solgte 31.38 milliarder rupees canada goose victoria parka ($ 208,30 millioner) verdt av statspapirer i de fire ukene til canada goose jakker herre 8. februar, ifølge de siste sentralbankdataene. ($ 1 = 150.3000 sivilanske rupier) (Rapportering av Ranga Sirilal og Shihar Aneez).

Posted in General.

0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.